Rioleringswerken

Rioleringswerken

Nieuw rioleringsnetwerk

Fundamentele aanpassingen en vernieuwen

Algemene herstellingen

Adviseren en assisteren in verzekeringsdossiers

De Rioolkrak, specialist in rioleringswerken

De Rioolkrak, doet alle rioleringswerken: nieuw rioleringsnetwerk, fundamentele aanpassingen en vernieuwen, alle herstellingen, voor particulier en bedrijf over heel België.

Goed functionerende rioleringen zijn onontbeerlijk voor de goede toe- en afvoer van het water doorheen je huis of bedrijf. Je voorkomt onaangename verstoppingen en het is een uitstekende garantie dat het volledige sanitair (badkamer, toiletten, keukens, …) ten allen tijde kan gebruikt worden.

Door moderne diagnose technieken zoals camera inspectie, rook inspectie en geurdetectie, weet De Rioolkrak snel de schade te lokaliseren, wat de oorzaak van de schade is en hoe die te herstellen is.

De Rioolkrak adviseert en assisteert in verzekeringsdossiers

Kosten door schade in je rioleringsnetwerk kunnen hoog oplopen: waterschade, openbreken van vloeren, onrechtstreekse schade bij de buren,… Deze kosten kan je eventueel terug recupereren via je brandverzekering.

Wij helpen je dossier opmaken. Bij expertise (als je dit zelf wilt), kan De Rioolkrak aanwezig zijn om je bij te staan en om deskundig advies te geven aan de expert. Voor deze dienst hoef je niets extra te betalen. Ze maakt automatisch deel uit van de herstelling. Waarom doet De Rioolkrak dit?

De Rioolkrak vindt het belangrijk dat jij een zo groot mogelijk deel van de kosten kan terug recupereren dankzij een sterk onderbouwde en correcte schadeclaim. De Rioolkrak weet hoe je best zo’n schadeclaim opstelt. Daarom, als je met een ontstopping zit of een breuk in je riolering, verwittig dan eerst De Rioolkrak alvorens je verzekeringsdossier op te starten.

De Rioolkrak: dienstverlening van A tot Z

De Rioolkrak houdt van een job die tot in de puntjes is afgewerkt. Vanaf de goedkeuring van de prijsofferte, de werken zelf, mee opstellen van een eventueel verzekeringsdossier en bijwonen van de expertise, tot de opruiming en opnieuw in werking stellen van het circuit. Dit heet excellente dienstverlening van A tot Z.

De Rioolkrak hersteldienst

De Rioolkrak hersteldienst staat voor snel en vakkundige uitvoering van de herstelling. We hoeven ter plaatse niet altijd breek- en graafwerkzaamheden uit te voeren dankzij vooruitstrevende technieken die De Rioolkrak perfect beheerst. Eén daarvan is de koustechniek, ook gekend als pipe doctor.

De koustechniek is een snel en eenvoudig reparatiesysteem om beschadigde rioleringen permanent te herstellen. Het bevat onder andere glasvezelmat en een exclusief, milieuvriendelijk hars. De Rioolkrak gaat letterlijk een ‘kous’ plaatsen waarop de afvoeren opnieuw worden aangesloten.

Overzicht andere herstellingen voor je rioleringen:

Opmetselen van kokers boven verdoken putten

Herstellen en vernieuwen van breuken in riolering

Plaatsen van nieuwe sifonput of sifonputten en aansluiten op vernieuwde riolering

Plaatsen van toezicht T’s om een beter onderhoud te voorzien

Aansluiten van de afvoer van sanitair op vernieuwde riolering

Vernieuwen van overloop van aalput / septische tank en aansluiten op vernieuwde riolering of bestaande riolering

Vernieuwen van oude afvoerleidingen

Vervangen van septische en/of regenwaterputten

Alle vernieuwingen van riolering (in dikwandig PVC Benor gekeurd)

Op alle vernieuwingen van jouw riolering biedt De Rioolkrak een garantie van 10 jaar (geen garantie op verstoppingen).

Gescheiden afvoer van regenwater en afvalwater

Voor nieuwbouwwoningen, en grote verbouwingen is het verplicht om een gescheiden rioolstelsel voor regen- en afvalwater te plaatsen. Voor bestaande woningen geldt de verplichting pas zodra er in uw straat een gescheiden riolering wordt aangelegd. VLAREM II (Vlaamse Reglementering Milieu) verbiedt het lozen van regenwater in een riolering die uitsluitend bestemd is voor afvalwater en omgekeerd. Dankzij deze maatregel, wordt de waterzuivering in goede banen geleid.

Lees alles over gescheiden afvoer en riolering op de pagina gescheiden riolering.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering

Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.

CONTACTEER ONS